We starten om 10u met het maken van de deegsoorten, rond de middag gaan we lunchen.
Na de lunch gaan we alles afbakken (ieder krijgt zijn deel mee naar huis) en wordt de theorie verder uitgelegd.
we bakken samen:
Marokkaanse minibroodjes
potbrood uit Zuid-Afrika
Chinese bapao (baobuns)
thang zhong melkbrood uit Japan
lavash uit Armenë
damper uit Australië
Canadees bruin brood
Hawaiian rolls
Pacific Dutch baby
cassavebrood uit de Amazone
LUNCH, vergezeld van de recepten
hamburgerbroodjes, hotdogbroodjes met verschillende vullingen
bagels met beleg
slaatje
dagsoep
THEORIE
Basisingrediënten en productieproces van brood
Bakpoeder, baksoda, …
Bakken met stoom
Inschrijvingen beperkt tot maximaal 8 deelnemers.
Alle materialen ter plaatse: recepten en theoriebundel, water, koffie, thee, lunch inbegrepen.
Mee te brengen: doos, bak, … voor het meenemen van de afgebakken broden.