afhaal - onze gerechtjes - op bestelling
Kun je 't een of 't ander klaarmaken? We hebben volk over de vloer ...
AFHAAL Kerstdagen 2024
bestellen tem zondag 22 december
afhalen 24 december tussen 13 en 15u
afhalen 25 december tussen 9 en 11u
Liefst dresseren wij de koude gerechten meteen op uw borden, u kan deze vooraf op afspraak afgeven. Levering aan huis, regio Ieper à 7 euro per levering.
Liefst te bestellen via email serge@revelatio.be
Prettige feestdagen en vergeet vooral niet te genieten! Smakelijk!
Chef Serge
desembroodje met zeewier (circa 500 gr) en zeewier boter
selectie van 5 aperitiefhapjes
Noordzee garnaal | bloemkool | selder
Schelvis brandade | komkommer | radijs | bieslook
kroket van wild | pompoen mosterd
oester gegratineerd | fine champagne
risotto van rivierkreeft | lardo
gerechten (kunnen zowel in voor- als hoofdgerecht)
vegetarisch
gepekelde rode biet | duindoornbes ponzu | feta korrels| haver krokant
aardpeer | savooi | tortellini van cêpes | thee van champignons
vis
dambord coquilles en gravelaxe | groene tomaat dressing | zeewier
karnemelk stampertjes| gestoomde kabeljauw | bisque olie | garnalenchips
zeetong op Oostende wijze | polderaardappel | mosselchips | venkel en selder
vlees
tataki van kalf | trompette de la mort | mosterd met zeewier
bresse kip, kalfzwezerikken | bladerdeeg | pomme anna | wortel miso | truffelsaus
steak van hert | gepofte pompoen | knolselder in zoutkorst | wildjus met oude balsamico
download: afhaal kerst 2024
bouillabaisse à la Serge … een revelatie!
Volgens het officiële charter (FR, Provence, Marseille) is bouillabaisse een uit twee gangen bestaand gerecht: zes ‘voorgeschreven’ gekookte vissoorten en het kooknat (vissoep). Afzonderlijk opgediend met stukjes geroosterd stokbrood (croûtons) en rouille (gekruide Provençaalse mayonaise).
à la Serge staat voor ‘lokaal’, ‘seizoen’ en ‘aanbod’
De vissoorten worden Noordzeevis en kunnen variëren.
Met visafval, kleine visjes en bijvangst wordt, samen met tomaat, venkel, ui, selder en saffraan, een mooie vissoep gemaakt.
Deze wordt gezeefd, afgesmaakt en gebruikt om de verse vis te garen.
Vergezeld van rouille, crôutons van zuurdesembrood, gebakken in olijfolie en een potje kruidensla.
Grijze garnaaltjes en zure kruidenroom zorgen voor een perfecte afwerking!
We voorzien 200 gr vis en 500 ml vissoep per persoon – mogelijk te bestellen per persoon – 35 euro
Niet zomaar tapas!
GEEN OPTIE VOOR DE FEESTDAGEN
Elk tapas buffet dat de chef uitwerkt, is maatwerk. De chef start bij de boodschappen! Speciaal voor u!
Juist daardoor kan hij werken volgens uw concept, uw feest, het seizoen, de trends, …
Binnen de tapas 2.0 hebben wij een lijst met geselecteerde gerechtjes voor een vast budget en voor minimaal 10 personen.
Verder kan u nog een keuze maken uit extra gerechtjes, in tapasstijl aangeboden, telkens voorzien voor min 10 personen per gerecht.
Zowel koude als warme tapas. Prijs naargelang de marktprijs.
Uiteraard kunnen wij zorgen voor de ‘passende’ dranken.
Wijn of bier … Vraag er naar! We horen graag jullie ‘goesting’ en zorgen dat die goesting past bij de gerechtjes.
Skoeter zuurdesembrood (haver en tarwe) +- 800 gram
Af en toe kan de chef het niet laten en bakt hij zuurdesembroodjes…
Maat- en smaakwerk?
Uiteraard kunnen we ook naar uw wens afhaal voorzien. Voor minimaal 8 personen bespreekt de chef uw wensen, gaat hij op boodschap en zorgt hij dat u thuis alles gemakkelijk kan opwarmen, dresseren en opdienen. Ook de nodige materialen kunnen wij voorzien.
Omdat we, zonder uitzondering, vers werken, en speciaal voor u aan de slag gaan, is het best om tijdig na te gaan of de chef vrij is.