Tijdens deze workshop kookt iedereen mee, onder enthousiaste en professionele begeleiding.
We werken met de lekkerste en verse ingrediënten. Alle mogelijke tips & trucs worden gedeeld!
Na de voorbereidingen wordt alles afgewerkt en wordt er gedineerd aan een opgedekte tafel.
Receptenbundel, schortje, materialen, alles is aanwezig. Enkel je goesting meebrengen!
Iedereen is welkom, met of zonder vrienden. Niets socialer dan samen koken, eten.
Zowel starters als gevorderden zijn welkom. Op alle niveaus kan er bijgeleerd worden.
We houden het leerrijk en voorzien ook wat basisinfo, maar zorgen vooral dat het een ontspannende avond wordt.
Veel kookplezier in een moderne, uitgeruste keuken met een aperitiefje.
Een uitgebreide maaltijd vergezeld van een glaasje wijn, water en sapjes.
Een duidelijke receptenbundel waarmee je thuis aan de slag kan.
Italian Food Affaire
– knolselder carbonara met lardo, hazelnoot en coquille
– bagna cauda (warme dip)
– taralli uit Puglia (knapperig koekje)
– gevulde canneloni: ricotta, pistache en l’acciuga (ansjovis)
– osso-bucco met gremolata
– polenta tradionale