Met max. 2 personen aan 1 Thermomix, maximum 10 deelnemers zodat de chef voor iedereen tijd heeft.
U werkt zelf met de Thermomix, d.w.z. dat u enige basiskennis van de Thermomix heeft.
Nadien gaan we gezellig aan een opgedekte tafel alle gerechten nuttigen.
We maken:
– brood (basis) met courgette(bloem)
– diverse humus/dips op basis van courgette
– confituur van tomaten
– zalm in rode biet met couscous
– sousvide gegaarde picana (rund)
– béarnaise op basis van bier
– kool rolletjes
– ijsdessert met limoncello
ook de ALL_IN_ONE FUNCTIE komt aan bod – super voor je dagschotel 😉
Je hoeft niets mee te brengen ..
Alle apparaten, tools, schortjes, cursus, recepten, … zijn aanwezig.
We voorzien een aperitiefje en een glaasje wijn. Andere dranken aan gangbare tarieven.
Na de uitleg wordt er samen gekookt, uiteraard met hulp, toezicht van de chef.
Na het koken kan er rustig gedineerd worden aan een opgedekte tafel en is er nog tijd voor eventuele extra vragen en tips.
maximaal 10 deelnemers